Tv inspektion af kloakken med kloakservice aarhus

Med tv-inspektion gøres processen hurtigere og nemmere for kloakmesteren når han skal lokalisere en forstoppelse, fugtproblemer, rotte problemer, eller eksempelvis finde en skade nede i kloakken. Hvis der er tale om et brud på et kloakrør er det vigtigt man hurtigt skrider til handling. Med tv inspektion finder man hurtigere selve problemet og kan derved hurtigere få udbedret skaden.

Tv inspektion er en grundig men også effektiv måde at lokalisere problemer i kloakken. Hvilket kan spare dig for at grave hele indkørslen eller haven op, for at finde et brud på en stikledning.

Det er både godt for pengepungen, men også konens humør!

Hvis du står i en situation hvor at du skal købe eller sælge et hus, så er tv inspektion den bedste løsning til at fortælle om kloakkens stand. En tv inspektion kan afsløre og dokumentere om huset man er på vej til at flytte ind i/ud af, ikke står over for store og meget dyre kloakproblemer i den nærmeste fremtid. 

Hvornår skal man overveje tv inspektion?

Oftest gør man først brug af en tv inspektion NÅR man har et problem. Sjældent gør folk noget inden problemet er opstået og det hele stadig kun er en mistanke. Det kan og vil ofte resultere i at det hele bliver dyrere at udbedre noget når det først er gået galt.

Hvis du har en mistanke om noget “råddent” med din kloak, så snak med en kloakmester. Mange gange kan en grundig beskrivelse gøre at du kan blive guidet til hvad du bør gøre efterfølgende. 

Hvis du pågriber en fejl inden den udvikler sig til noget der kræver både opgravning og en reparation kan det spare dig for mange penge. Dette kunne være ophobning der kan klares med slamsugning og spuling, så længe man reagere inden det udvikler sig.

Hvilke problemer bruges Tv-inspektion til at lokalisere?

  • Mistanke om rotter i kloak og inde i huset
  • Mistanke om brud eller utætheder på stikledninger / kloak / afløbsledning
  • Hvis du har tilbagevendende problemer med tilstoppet kloak og afløb
  • Genstande der har ødelagt kloakrøret
  • Forskudte samlinger
  • Rådskader
  • Sætningsskader

Vigtig dokumentation til forsikringsskader

Vi sørger for at du får den rette dokumentation af vores tv-inspektion, som du kan bruge som dokumentation over for dit forsikringsselskab. Vi skal nok rådgive dig hvordan du nemmest gør, så du får den bedste oplevelse, vi har nemlig masser erfaring du kan nyde godt af.

Hvis vi finder en skade der er dækningsberettiget, så er det dit forsikringsselskab der skal betale omkostningerne og ikke dig selv. Ofte står du kun tilbage med din selvrisiko. Forsikringsselskabet vil dog altid gerne have dokumentation i form af film og billeder, lavet af en autoriseret kloakmester, hvis det er noget de skal dække.

Hvad koster tv inspektion?

Her i Århus koster en Tv-inspektion i omegnen af … indsæt pris opstilling