Har du brug for slamsugning? 

Akut eller ej, så behøver du ikke at være sur ligesom Alice, vi skal nok få hjulpet dig bedst og billigst igennem dit problem!

Hvor ringer du hen efter en slamsuger? Du ringer da til Kloakservice Århus

Ring på (+45) 70 44 43 80

Slamsugning for private og erhverv, samt det offentlige

Vi arbejder med kloak og slamsugning for flere forskellige sektorer. Om det er en privatejet virksomhed, hjemme hos en privat grundejer, hos et landbrug eller en offentlig institution gør ingen forskel for udfaldet, vi er gearet til det meste. Vi løser til dagligt mange forskellige opgaver, og stræber også efter at kunne løse DIN! 

Hurtigt og effektivt.

Kontakt os angående din type opgave, så kan vi nemt rådgive dig til den bedste løsning for dig. At komme godt fra start ved at vælge den rigtige slamsuger og/eller spuler til opgaven, har meget at sige for effektiviteten, som jo hænger sammen med slut prisen.

Vi respektere og tager vores kunders udgifter meget alvorligt.

Vi arbejder med slamsugning til mange forskellige type opgaver

 • Tømning af benzin- og olieudskiller
 • Hjælp til Kolonihaven
 • Afhentning af flydende farligt affald 
 • Tømning af skibe/både
 • Tømning af trixtank, septiktank
 • Tømning af bundfældningstanke/3-kammertanke
 • Tømning af festivaltoiletter
 • Afhentning af spildolie
 • Rensning af rørledninger
 • Tømning af fedtudskiller
 • Tømning af sandfang

Hvor hurtig skal du reagere på skader?

Hvis du opdager kloakskader er det vigtigt du reagere omgående. En utæthed eller en kælder fyldt med vand kan føre flere problemer med sig, såsom fugtskader og skimmelsvamp. En utæthed i kloakken fører ofte også til at der kommer rotter ind i huset.

Der skal altid bruges en autoriseret kloakmester til opgaver med kloakken, det må man ikke selv stå med. Tag derfor kontakt til en professionel.

Det anbefales du også kontakter dit forsikringsselskab. Husforsikringen dækker ofte de kloakproblemer der måtte opstå i eller under selve huset. For at få dækket skader uden for huset, så er det ofte en udvidet forsikring eller en stikledningsforsikring som skal i brug.

Døgnvagt til akutte kloakproblemer

Hvis du skulle stå med et akut kloakproblem kan du altid ringe til vores kloakfirma, vi har nemlig døgnvagt. Du kunne eksempelvis stå i en situation hvor der er vand i kælderen, en pludselig opstået vandskade eller med et brud på din kloak, og så yder vi akut kloakservice!

Ring og vi sender en vogn med det samme!

Gentagende tømninger

Står du og mangler en fast tømningsaftale af eksempelvis sandfang, olieudskiller eller fedtudskiller?

Vi har den praktiske erfaring, er inde i reglerne og kan guide dig til den mest optimale løsning for dig. 

Vi sørger for at tømningerne lever op til kravene og entreprenøren sørger selvfølgelig for at bortskaffelsen af slammet sker på en miljømæssig forsvarlig måde.

En aftale kan også laves eller justeres i samarbejde med chaufføren ude på stedet. Aftalen er selvfølgelig ikke bindende og den kan altid annulleres igen. 

Lugter din kloak?

Det er ikke unormalt at kloak eller afløb kan komme til at lugte. Hvis det er tilfældet at dit afløb lugter kan du starte med at hælde kogende vand i afløbet og se om det kan afhjælpe problemet. For yderligere info kan du slå et smut forbi dette blogindlæg som omhandler hvad du selv kan gøre med et stoppet afløbeller afløb der lugter.

Vender hænderne ikke så godt til gør-det-selv? – eller rækker de små tips og tricks fra artiklen ikke, så anbefales det at kontakte en kloakmester, så skal du nok få løst dine lugtgener!