Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Hvad er Cookies og Pixels?

Cookies er en lille tekstil, som laver en unik identifikation af en bruger. De fleste browsere er som standard sat op til at acceptere cookies, da det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem.
Du kan ændre indstillingen i din browserindstillinger og på den måde blokere cookies.
Tracking pixels er scripts, som afvikles når en bruger besøger en hjemmeside. Den kan ses i hjemmesidens HTML.
Du kan læse om cookies på www.allaboutcookies.org

Cookies kan IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Dette website anvender cookies til følgende formål

  • Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og vise dig indhold f.eks. Facebooks “synes godt om” knap.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan se hvilket indhold der skaber meget traffik.
  • Vi gemmer oplysninger om de besøgendes adfærd på siden, men oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke identificere personerne bag de enkelte brugere af sitet.

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformular indsigelsesmulighed på hjemmesiden lagres disse samt sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularen benyttes ikke til markedsføring, tilmelding af nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette, eller giver din accept til det. Din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.

Google Analytics

Statistik cookies hjælper webstedsejere (SD Marketing) med at forstå, hvordan de besøgende interagere med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

  • Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
  • Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.
  • Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.

Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er ralevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdigfulde for udgivere og tredjeparts annoncøre.

Facebook.com

  • Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
  • Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.
  • Websitet bruger cookies fra Facebook til at vise en “synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om websitet. Derudover giver Facebook os adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af “synes godt om” knappen.

Du kan læse om Facebooks privatlivspolitik her: http://da-dk.facebook.com/about/privacy/

YouTube.com

  • Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.
  • Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.
  • Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Doubleclick.net

  • Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.
  • Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.
  • Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

Personoplysninger

 
Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: steffandissing@sdmarketing.dk

– Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

 

SD Marketing – Søgemaskineoptimering / SEO

Rugvænget 11

7870 Roslev

Telefon: 27 20 88 04

Email: steffandissing@sdmarketing.dk

CVR.NR: 39458578

Dette er en automatisk opdateret cookie declaration